Nem lesz vásár, holnap indul az ingyenes maszkok gyártása, három vírusos beteget ápolnak Kiskunhalason

Újabb fontos információk jelentek meg ma Fülöp Róbert polgármester hivatalos Facebook oldalán.

A polgármester a koronavírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel a mai naptó visszavonásig megtiltotta a Harangos téren vásárok megtartását és arra kéri a helyi, alapvető élelmiszereket árusító termelőket, hogy értékesítési céllal, a döntés visszavonásáig, a piacot használják.

Hétfőn indul a Vári Szabó István Szakképző Iskola Kőrösi úti tanműhelyében a kiskunhalasi lakosságnak készülő, ingyenes arcmaszkok gyártása. A 20 főt is meghaladja azoknak a száma,  akik a maszkok varrásán dolgoznak, több dajka és óvónő is vállalta a munkát. Előreláthatólag 10.000 darabnál több fog készülni, amelyek folyamatos kiosztásáról a jövő héten intézkedik Fülöp Róbert.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban jelenleg három diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak. Egyikük sem kiskunhalasi lakos.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Nem lesz vásár, holnap indul az ingyenes maszkok gyártása, három vírusos beteget ápolnak Kiskunhalason

Újabb fontos információk jelentek meg ma Fülöp Róbert polgármester hivatalos Facebook oldalán. A polgármester a koronavírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel a mai naptó visszavonásig megtiltotta a Harangos téren vásárok megtartását és...