Nyakon csípték a virágtolvajt a városrendészek

Kép: kiskunhalas.hu

A jó idő beköszöntével az elmúlt időszakban megszaporodtak a viráglopások Kiskunhalason. A tolvajok a házak előtti kertekbe és közterületi parkokba frissen kiültetett virágokat, több tucat muskátlit és díszpálmát is eltulajdonítottak már. A városi térfigyelő kamerának sikerült rögzítenie az egyik virágtolvaj bosszantó művét, aminek köszönhetően a városrendészek ráismertek.

Előkertekből, virágüzlet elől és közterületekről is lopják a virágokat és a dísznövényeket – több ilyen jellegű bejelentés érkezett a városrendészethez. Az elkövetők már egy ideje bosszúságot okoznak a lakosoknak. Legutóbb viszont rögzítette a lopást a térfigyelő kamerarendszer. A felvételen szerencsére fel is ismerhetőek, a kamerarendszernek hála elég jól be lehet azonosítani őket.

Csütörtök délután az élő kameraképeket ellenőrző rendészeti munkatársak felismerték az egyik elkövetőt és azonnal a helyszínre siettek. Az ott tartózkodó férfi még a közterület-felügyelet munkatársai köszönése előtt jelezte: “Itt vagyok!”, és megvárta az időközben értesített rendőrség kiérkezését.

A rendészek folyamatos járőrözéssel próbálják megelőzni az ehhez hasonló bűncselekményeket. A halasiaktól számos pozitív visszajelzés érkezik a rendészek munkájáról, amely megerősíti, hogy még mindig a rendet és rendezettséget szeretők vannak többségben.

Forrás: kiskunhalas.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Nyakon csípték a virágtolvajt a városrendészek

A jó idő beköszöntével az elmúlt időszakban megszaporodtak a viráglopások Kiskunhalason. A tolvajok a házak előtti kertekbe és közterületi parkokba frissen kiültetett virágokat, több tucat muskátlit és díszpálmát is eltulajdonítottak...