Nyolc beteget ápolnak elkülönítve a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, egyikük állapota kritikus

Kép: Juhász D. Géza, Halasinfo

Bács-Kiskun megyében is nőtt a fertőzöttek száma. A halasi kórház felnőtt fertőző részlegében több koronavírusos beteget kezelnek, van, akinek kritikus az állapota – írja a hiros.hu.

– Nyolc beteget kezelünk elkülönítve, ebből hét beteg bizonyítottan koronavírus pozitív, egy kritikus állapotban lévő van közöttük – nyilatkozta dr. Szepesvári Szabolcs. A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója elmondta, a nyolcadik beteg egy gyanús eset, neki még csak holnap lesz meg a koronavírus teszt eredménye. Mind idősebb betegek, a legidősebb beteg majdnem 104 éves. Ők nem külföldről kerültek be, de a megye minden részéről, sőt megyén kívüli területről is van beteg a halasi kórházban.

Az elmúlt 24 órában 178 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a fertőzést, ezzel 6139 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy 68 éves idős beteg, az elhunytak száma így 615 főre emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 1763 fő.

forrás: hiros.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Nyolc beteget ápolnak elkülönítve a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, egyikük állapota kritikus

Bács-Kiskun megyében is nőtt a fertőzöttek száma. A halasi kórház felnőtt fertőző részlegében több koronavírusos beteget kezelnek, van, akinek kritikus az állapota – írja a hiros.hu. – Nyolc beteget kezelünk elkülönítve, ebből hé...