Ön látta? Ezt az eltűnt kiskunhalasi férfit keresi a rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 47 éves férfi eltűnésének ügyében, akit kiskunhalasi lakóhelyén, egy tanyán láttak utoljára.

A rendőrség közlése szerint Rádóczi Istvánt február 18-án reggel látták utoljára lakóhelyén, egy kiskunhalasi tanyán. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról, és a bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

A 47 éves férfi körülbelül 160 centiméter magas és 60 kilogramm, jobb lábára biceg. Haja színe fekete, szeme kék, arca borostás, bajuszos.Eltűnését megelőzően fekete szabadidő nadrágot, sportcipőt és világos színű ballonkabátot viselt.

A hatóság rendelkezésére csupán egy évekkel ezelőtt készült kép áll a férfiről:

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss hírek