Öt és fél év fegyházra ítélték a mélykúti rablót

Illusztrációs kép: twenty20.com

A Kiskunhalasi Járásbíróság előkészítő ülésen jogerősen 5 év 6 hónap fegyházra ítélte azt a 47 éves férfit, aki márciusban Mélykúton akart kirabolni egy idős nőt – írja a baon.hu.

A vádlott március 6-án hajnalban részegen bemászott a sértett házába, majd az idős nőt a nyakánál átkarolta, erősen szorította, a száját befogta és így a földre lenyomta, ezután a lábára térdelt és a kezét lefogta.

30 ezer forintot követelt, azonban az idős nő nem adott neki semmit, a rabló így üres kézzel távozott a házból. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai fél nap alatt beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 47 éves helybeli férfit.

A bíróság a vádlott bűnösségét rablás bűntettének kísérletében és magánlaksértés bűntettében állapította meg.

Forrás: baon.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Öt és fél év fegyházra ítélték a mélykúti rablót

A Kiskunhalasi Járásbíróság előkészítő ülésen jogerősen 5 év 6 hónap fegyházra ítélte azt a 47 éves férfit, aki márciusban Mélykúton akart kirabolni egy idős nőt - írja a baon.hu. A vádlott március 6-án hajnalban részegen bemá...