Óvodapedagógus kapta el a vírust, a Lomb utcai óvoda több dolgozója is karanténba került

Kép: Google Maps

Egy óvodapedagógus koronavírus tesztje pozitív lett a kiskunhalasi Lomb utcai óvodában. Rajta kívül az intézmény további négy munkatársa került karanténba, köztük az intézmény vezetője Tallér Erzsébet.

Szombaton este adott ki közleményt az Óvoda vezetője az intézmény közösségi oldalán arról, hogy óvodájuk is érintett lett a koronavírus-járvány kapcsán.

A Népegészségügyi Osztály lefolytatta a vizsgálatot és a hatályos jogszabályoknak megfelelően meghozta döntését. Ennek értelmében, az óvoda négy dolgozója, akik az igazolt SARS-CoV-2 pozitív személlyel történő kontaktusa miatt, november 28-a, éjfélig karanténban lesznek – írta a közleményében Tallér Erzsébet.

Az óvoda Szivárvány csoportja lehet közvetlenül érintett, ugyanis az intézményvezető az ebbe a csoportba járó gyermekek szüleit szólította meg a közösségi oldalon keresztül. Arra kérte őket, ha tehetik, a jövő héten tartsák otthon gyermekeiket, mert a csoportösszevonás nem lenne szerencsés ebben a helyzetben. Továbbá már az is nagy segítség lenne, ha ebéd után haza tudnák vinni a gyerekeket.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Óvodapedagógus kapta el a vírust, a Lomb utcai óvoda több dolgozója is karanténba került

Egy óvodapedagógus koronavírus tesztje pozitív lett a kiskunhalasi Lomb utcai óvodában. Rajta kívül az intézmény további négy munkatársa került karanténba, köztük az intézmény vezetője Tallér Erzsébet. Szombaton este adott ki közlem...