Rablás és orgazdaság Tompán – Képek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a tompai illetőségű 43 éves M. Sándor ellen.

A férfit a helyi rendőrök fogták el, miután kirabolt egy másik tompai férfit, majd az ellopott laptopot egy kiskunhalasi ismerősének értékesített. orgazdaság miett eljárás infult a kiskunhalasi férfi ellen is.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. március 9-én 15 óra 30 perc körül bekopogtatott egy tompai házba, majd az ajtót nyitó 29 éves férfit félrelökte és bement az ingatlanba. Magához vette az ülőgarnitúrán lévő laptopot és azzal együtt távozni akart, azonban a sértett kivette azt a kezéből. A gyanúsított veréssel fenyegette meg a tulajdonost, aki megijedt és átadta a laptopot a támadójának, aki azzal együtt elment a helyszínről. A tompai rendőrőrs munkatrásai 40 perccel később a rablással gyanúsított M. Sándort igazoltatták az utcán és a társaságában lévő Ny. Patrikot, akinek a ruházatában elrejtve megtalálták az ellopott laptopot.

A 22 éves kiskunhalasi férfival szemben orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, a gyanúsított szabadlábon véfekezhet. A rablással gyanúsított M. Sándort őrizetbe vették a rendőrök, a nyomozási bíró pedig 2017. március 10-én elrendelte előzetes letartóztatását.

police.hu, Halasinfo

További friss hírek