Rablás Kelebián: Késsel követelt pénzt egy idős embertől a mélykúti férfi

Illusztrációs kép: envato.com

A személyleírásnak köszönhetően a tompai rendőrök rövid időn belül elfogták az 50 éves férfit.

A kelebiai Négyesjárás tanya egyik ingatlanánál 2020. június 8-án a déli órákban egy ismeretlen férfi jelent meg, és az ott lakó időskorútól inni kért. Miután beengedte, a konyhaasztalról egy kést vett fel az ismeretlen, aki a sértettet az ágyra lökte, és a kést felé tartva fenyegette, pénzt követelt tőle. A fenyegetés hatására körülbelül 7 ezer forintot adott át az elkövetőnek, aki ezután elment. Az időkorú segítséget kért egyik ismerősétől, és ezt követően értesítették a rendőrséget.

A tompai rendőrök a személyleírásnak köszönhetően nem sokkal később az 55-ös főúton találták meg a férfit, aki éppen egy erdőből jött ki.

Az 50 éves mélykúti férfit elfogták, és vele szemben rablás miatt indítottak nyomozást. A kiskunhalasi rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

police.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Rablás Kelebián: Késsel követelt pénzt egy idős embertől a mélykúti férfi

A személyleírásnak köszönhetően a tompai rendőrök rövid időn belül elfogták az 50 éves férfit. A kelebiai Négyesjárás tanya egyik ingatlanánál 2020. június 8-án a déli órákban egy ismeretlen férfi jelent meg, és az ott lakó idős...