Remek ingyenes program a halasi strandon

Ingyenes szűrővizsgálatok, életmód klub, aquafitnesz – ilyen és hasonló rekreációs programokkal várja a kiskunhalasi Halasthermál fürdő vendégeit a Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesület és a Közép- Kelet- Európai Rekreációs Társaság. A programsorozat, amely tavaly több mint ötezer vendéget mozgatott meg, az év első felében megismétlődik.

Február 17-én 13 órától a kiskunhalasi Halasthermál fürdőben (Nagy Szeder István utca 1.) vehetnek részt az ingyenes eseményen az érdeklődők.

A Mozgás legyen a gyógyszered! program célja a felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidős élmények révén, a Dél-Alföld területén. A nagysikerű sorozat tavaly ősszel mutatkozott be három megye: Békés-, Csongrád-, és Bács-Kiskun fürdőiben. A projekt keretében együttműködő szakemberek hasznos életviteli tanácsokkal, az egészség megőrzését szolgáló mozgásformákkal, a testi és szellemi felüdülés lehetőségeivel ismertették meg a résztvevőket. Ezzel hívták fel az 50 év feletti korosztály figyelmét a mozgás, a helyes táplálkozás fontosságára. A második ütemben ugyanazt a 24 fürdőt látogatják meg, mint tavaly, megismétlik a sport és rekreációs rendezvényt. Így azok számára, akik az első alkalommal már igénybe vették szolgáltatásokat, a kontroll lehetőségét jelenti az újabb részvétel, másoknak pedig azt, hogy megismerkedjenek új információkkal és mozgásformákkal, az egészségük megőrzése érdekében. (Sajtóközlemény)

További friss hírek