Rendhagyó díjátadó volt tegnap a Városházán

Csütörtökön került sor a szociális ágazatban dolgozóknak járó díjak átadására Kiskunhalason. Fülöp Róbert polgármester a járványhelyzetre való tekintettel az irodájába várta a kitüntetteket, akiknek külön-külön adta át a díjakat. 

A díjazottak tegnap délután a korábbiakkal ellentétben most kísérők nélkül, egyesével, negyedórás különbséggel érkeztek a Városházára az elismeréseket átvenni. Az ünnepség a koronavírus-járvány miatt bevezetett biztonsági előírások szigorú betartása mellett zajlott.

A képviselő-testület döntése alapján az önkormányzat Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért Díjat adományozott Juhász Ildikó, a Halasi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ ( HTKT SzSzK) Szilády Áron utcai idősek klubja vezetője, Szabó Tünde, a HTKT SzSzK szociális asszisztense, és Kovács Erika Erzsébet, a Bács-Kiskun Megyei „Bárka” Integrált Szociális Intézmény ápolónője részére. A kitüntetést a szociális ellátás ügyében végzett kiemelkedő és példamutató munkájuk elismerésül kapták.

Idén a Gép Károlyné Díjat, a kistérségi polgármesterek legutóbbi ülésén hozott döntése alapján, Sári Sándorné, HTKT SzSzK munkatársa kapta.

 

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Rendhagyó díjátadó volt tegnap a Városházán

Csütörtökön került sor a szociális ágazatban dolgozóknak járó díjak átadására Kiskunhalason. Fülöp Róbert polgármester a járványhelyzetre való tekintettel az irodájába várta a kitüntetteket, akiknek külön-külön adta át a díja...