RENDKÍVÜLI HÍR! LELŐTTEK EGY RENDŐRT! – KÉPEK

A kisalfold.hu értesülései szerint lövöldözés történt Bőnyben. A lap információi szerint egy rendőrt is találat ért. Egy mellkassérültért, akinek a személyazonossága még nem ismert, mentőhelikopter érkezett, és a győri kórházba szállították.

A TEK az összes bevezető utat lezárta, így a falut nem lehet megközelíteni. A helyiek szerint a vélt elkövető egy 74 éves férfi lehet, aki néhány éve elvesztette fiát, és a tragédia után teljesen bezárkózott. A rendőrök azt tanácsolják a helyieknek, hogy menjenek haza és zárkózzanak be. A lap információ szerint a tettest mentővel szállították el, akit hátán érte a lövés és a hasán jött ki a golyó. A vélt elkövetővel a mentő meg is érkezett a győri kórházba, ahol azonnal a műtőbe toltákmegműtötték.

Közben a mentőhelikopter sérült nélkül szállt fel, a rendőr a helyszínen ugyanis életét vesztette. A kisalfold.hu úgy tudja, a bőnyi férfi még azelőtt rálőtt a rendőrökre, hogy bekopogtak volna hozzá, ekkor találta el az egyik rendőrt végzetesen. A rendőrök házkutatásra indultak ma reggel, állítólag illegálisan tartott fegyvereket kerestek a férfinél. A helyszínről elvittek egy fiatal, kisírt szemű rendőrnőt is – hozzá érkezett a pszichológus – , a rendőri vezérkar őt vette körül és hallgatták meg a történtekről, vélhetően közel állt az elhunythoz.

Úgy tudjuk, hogy  az a 74 éves Gy. I. lőtte agyon a rendőrt, aki a szélsőséges Magyar Nemzeti Arcvonal szülőatyja, vezetője.

14.00 órakor a Központi nyomozó Főügyészség sajtótájékoztatót tart a lövöldözés részleteiről. Az M1 élőben közvetíti!

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

RENDKÍVÜLI HÍR! LELŐTTEK EGY RENDŐRT! – KÉPEK

A kisalfold.hu értesülései szerint lövöldözés történt Bőnyben. A lap információi szerint egy rendőrt is találat ért. Egy mellkassérültért, akinek a személyazonossága még nem ismert, mentőhelikopter érkezett, és a győri kórházba s...