Rendőrnek adta ki magát egy férfi Baján

A bajai nyomozók a tegnapi nap folyamán őrizetbe vettek egy zsarolással gyanúsítható madarasi férfit.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai zsarolás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 28 éves madarasi lakost.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendőrnek kiadva magát az utcán szólított meg egy bajai férfit, és előállítással, börtönnel fenyegette amiért közterületen kéreget. A tettes felszólította a sértettet a földön lévő, sapkájában összegyűjtött aprópénze átadására, majd zsákmányával együtt távozott a helyszínről.

Az igazi rendőrök – részletes személyleírás alapján – azonosították a zsarolót, és pár utcával arrébb el is fogták. A nyomozók kiderítették azt is, hogy a madarasi férfi már háromszor színlelt rendőrségi intézkedést az 52 éves sértettel szemben, és minden alkalommal némi aprópénzzel rövidítette meg áldozatát.

A bűnügyi osztály munkatársai előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Rendőrnek adta ki magát egy férfi Baján

A bajai nyomozók a tegnapi nap folyamán őrizetbe vettek egy zsarolással gyanúsítható madarasi férfit. A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai zsarolás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 28 éves madarasi lakost. A nyomoz...