Rostás Lászlóra emlékeztek a kiskunhalasi rendezvényen

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja 2018. november 15-én tartotta meg második féléves egyeztető fórumát a Bács-Kiskun Megyei Cigány Önkormányzat és a megye cigány önkormányzatainak elnökeivel.

A rendezvénynek a 2017-ben elhunyt, a Kiskunhalasi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat első elnökéről elnevezett Rostás László Cigány Közösségi Ház adott helyet Kiskunhalason.  Az eseményt Rostás László emlékének tisztelegve, emléktáblájának megkoszorúzásával nyitották meg a jelenlévők.  A fórumon Szűcs Csaba, Kiskunhalas város alpolgármestere bemutatta a ,,Szociális segítő hálózat, mint a helyi társadalomfejlesztés sikeres eszköze” című prezentációját, mellyel országosan a legjobb program díját nyerte.

 

A fórumon az elnökök és a rendőrségi referensek átbeszélték az idén végzett tevékenységüket, valamint az év hátralévő részében teljesítendő feladataikat. Az esemény a felek közötti jó együttműködés fényében, baráti hangulatban, eredményesen zárult.

police.hu

További friss hírek