Ruhát vennél ajándékba? Adunk két tuti tippet!

A ruhanemű népszerű ajándék, hisz ruhát mindenki hord, így egyszerre lehet szép és praktikus egy meglepetés. Viszont nem könnyű választani, mert mindenkinek más a stílusa, nehéz pontosan beletalálni a tökéletes darabba. Adunk két tippet, hogy ez mégis sikerüljön!

Jó választást jelentenek a férfi pulóverek

Az ajándékvásárlás a ruhák terén talán könnyebb, ha egy férfi az ünnepelt, kezdjünk ezért ezzel. A férfiakról általánosságban elmondhatjuk, hogy kevésbé költenek a ruhatárukra, mint a hölgyek, ezért egy ilyen ajándéknak nagyobb eséllyel fognak örülni. De mégis mi az a ruhadarab, amely minden férfira passzol? A jó válasz, hogy ilyen nincs, viszont ha továbbgondoljuk, logikusnak tűnik egy alternatív lehetőség, méghozzá a stílusos férfi pulóverek halmaza. Miért? Mert egy férfi pulóvert könnyű kiválasztani. Elegendő ismerni az ünnepelt méretét, amit sokszor egyetlen, néha több betű jelöl: XS, S, M, L, XL, XXL és így tovább. Egy nadrágnál nehezebb a dolgunk, ott ugyanis a csípőszélesség, a hossz, a combok vastagága mind fontos tényező. Ha azonban egy bővebb fazonú pulóver lesz az ajándék, elég a megfelelő stílusba beletalálni, a mérettel nehezebb hibázni. Az egyszínű fazonok, az alapszínek, mint például a fekete, a barna vagy a szürke, örök divatnak számítanak, azaz ezekkel lehetetlen hibázni. Ráadásul univerzális darabok, azaz többféle eseményre, alkalomra is felvehetők, így biztos, hogy örül majd egy ilyen ajándéknak az ünnepelt.

Nehéz dönteni, de hatalmas örömet okozhatnak a női nadrágok

A hölgyekre is rátérünk, viszont azt le kell szögeznünk, nekik nehezebb ajándékot vásárolni a divat világából. Itt sem bravúroskodnánk, inkább a tutira törekednénk egy ajándékozó helyében, azaz olyan darabot keresnénk, amelyet biztosan hord a „kedvezményezett”, majd abban a kategóriában próbálnánk megtalálni a megfelelőt. Ilyen a divatos női nadrágok világa. Persze a beszerzéshez pontos méretekre van szükség, de ezt egy közeli ismerőstől vagy egy rokontól be lehet szerezni. Ha megvannak az adatok, akkor pedig már csak a megfelelő modellt kell kiválasztani. Egy tipp: a kék farmerrel nehéz hibázni!

A fotó forrása: 4 PM production / Shutterstock.com

További friss hírek