Sarok Krisztián: Ezért érdemes dolgozni!

2018. május 13-án rendezték meg Kunfehértón a Bács-Kiskun Megyei Gyermekhorgász Viadal és Ötpróba Vetélkedőt. A halfogás mellett barkácsolásban, célba dobásban, elméleti ismeretekben mérték össze tudásukat a megye gyermekhorgászai.

Akasztó, Miske, Dusnok, Dunapataj, Jánoshalma és Kunfehértó egyesületei neveztek gyerekeket a két kategóriában megrendezett versenyre. A horgászverseny kunfehértói egyesület IV-es számú taván került lebonyolításra, ahol a szakadó esőben is kitartó gyerekhorgászok szép pontyokat tereltek szákba. A vízparti Horgásztanyán bonyolították le a viadal tusáit, majd az eredményhirdetéssel és közös ebéddel zárult a nap.

Fontos lépés – és talán az elmúlt években elvégzett utánpótlás-nevelési munka elismerése is –, hogy a BÁCSHOSZ a fehértói egyesületet kérte fel a megyei verseny lebonyolítására.

– A végére hagytam a legfontosabbat: Ökördi Ádám 8. hellyel zárt, Bodicsi Gabó a 6. helyet szákolta be, Somogyi András az első helyen végzett a 14-16 éves korosztályban, ezzel ő képviselheti Bács-Kiskun Megyét az országos viadalon! Büszkék vagyunk a srácokra! Ezért érdemes dolgozni.   – Köszönöm mindenkinek, aki segített a tegnapi verseny gördülékeny lebonyolításában, előkészítésében, valamint abban, hogy az elmúlt néhány évben elindulhatott valami jó dolog Kunfehértón az utánpótlás-nevelés és a horgász-versenysport területén. 

– tudatta Sarok Krisztián az egyesület Facebook oldalán.

További friss hírek