Sorra jelentik be a szolgáltatók: Zárva tartanak az ügyfélszolgálatok

A járvány több szinten is megnehezíti az életünket, bezárnak a hivatalok és a szolgáltatókat is csak telefonon és elektronikus úton lehet elérni.

Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző a Városháza ügyfélfogadási rendjével kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel az ügyfélforgalmat telefonos (77/523-100) kapcsolattartásra korlátozzák, csak kivételesen indokolt esetben fogadnak ügyfeleket.

Tegnap a Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft. adott ki közleményt, mely szerint március 16-tól a Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft. a személyes ügyfélszolgálati irodák nyitva tartását határozatlan időre szünetelteti. A társaságot telefonon vagy e-mailben és a weboldalukon keresztül továbbra is elérik.

Az FBH-NP Nonprofit Kft. szintén a koronavírus járvány megelőzése és minimalizálása érdekében március 16-tól minden ügyfélszolgálati irodájában és ügyfélkapcsolati pontján határozatlan időre szünetelteti az ügyfélfogadást. Szintén telefonon és e-mailben, vagy a honlapjukon keresztül elérhetőek.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Sorra jelentik be a szolgáltatók: Zárva tartanak az ügyfélszolgálatok

A járvány több szinten is megnehezíti az életünket, bezárnak a hivatalok és a szolgáltatókat is csak telefonon és elektronikus úton lehet elérni. Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző a Városháza ügyfélfogadási rendjével kapcsolatban arr...