Sportelismerésekre vár javaslatokat a halasi önkormányzat

Kép: kiskunhalas.hu

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2014. (XII.19.) önkormányzati rendelete értelmében elismerésben részesülhetnek azok a kiskunhalasi személyek, sportolók és csapatok, akik a sport és a sporttal kapcsolatos tevékenységüket kiemelkedő színvonalon végzik, eredményeikkel, életvitelükkel, munkásságukkal példát mutatnak a társadalom számára, emberi magatartásukkal kivívták környezetük megbecsülését.

Az elismerés odaítélésére november 30-ig lehet javaslatot benyújtani Kiskunhalas Város polgármesterének. Javaslatot sportegyesületek, szakosztályok és magánszemélyek is tehetnek. Ezek alapján minden év utolsó bizottsági ülésén a Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság terjeszti elő javaslatát a Képviselő-testület elé. A díj átadásának időpontja minden évben a lehetőleg február második hétvégéjén megrendezett Sportgála Díjkiosztó Ünnepség.

A következő kategóriákban várják az ajánlásokat:

  • “Az év sportolója”
  • “Az év csapata”
  • “Az év utánpótlás sportolója”
  • “Az év utánpótlás csapata”
  • “Az év esélyes sportolója”
  • “Az év edzője”
  • “Az év sporttámogatója”
  • „Kiskunhalas Város Polgármesterének Sport Különdíja”

A beérkezett javaslatok véleményezését – Kiskunhalas Város Polgármesterének Sport Különdíj kivételével – egy erre létrehozott munkacsoport végzi, amelynek tagjai: a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. által delegált kettő, sportújságírással foglakozó munkatársa, a Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság által delegált kettő tag, valamint a Kiskunhalas Város Sportjáért Közalapítvány által delegált egy tag. A véleményezést követően a Polgármester terjeszti döntés végett a Képviselő-testület elé a kitüntetésre javasolt személyeket.

Kiskunhalas Város Polgármesterének Sport Különdíja adományozásáról a Polgármester dönt.

Kiskunhalas Város Sportdíjaira javaslatot az ide vonatkozó rendelet 2. melléklete szerinti adatlapon lehet benyújtani.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Sportelismerésekre vár javaslatokat a halasi önkormányzat

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2014. (XII.19.) önkormányzati rendelete értelmében elismerésben részesülhetnek azok a kiskunhalasi személyek, sportolók és csapatok, akik a sport és a sporttal kapcsolatos tevéken...