Súlyos baleset Kiskunhalason: Fékezés nélkül csapódott bele egy sportmotor egy személyautóba

Súlyos baleset történt vasárnap 10 óra után nem sokkal a Tó utcában. Egy sportmotor csapódott egy balra kanyarodó személyautóba, hárman megsérültek.

Úgy tudjuk, a motoros a városközpont felé tartott, amikor egy Suzuki személyautó bekanyarodott elé a Bornemissza Gergely utca felé. Féknyom nem látszott, így vélhetően a motorosnak ideje sem volt fékezni.

Az autót egy 71 éves nő vezette, őt mellkasi fájdalmakkal vitte el a mentő. A motorkerékpáron ketten utaztak, információink szerint a 43 éves sofőr alkartörést és alsóvégtagi sérüléseket, míg a 16 éves lány utasa koponyaalapi sérülést, agyrázkódást szenvedett. mindhárom sérültet stabil állapotban szállították kórházba – tájékoztatott Hanga József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa.

A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt lezárták a mentési munkálatok és a helyszínelés idejére. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss hírek