Súlyosan megsérült az elgázolt férfi Kecel közelében

Súlyos baleset történt Kecel határában, az 54-es főúton. Egy személyautó elgázolt egy gyalogost, akit  koponyasérüléssel és nyílt lábszártöréssel szállítottak a mentők a kiskunhalasi kórházba.

Az autó Kecel felől Császártöltés irányába tartott, amikor elütötte az úton vele párhuzamosan gyalogló férfit, majd a járművével a fák közé csapódott. Egy arra haladó autós megállt, amikor két embert látott az út mellett, majd hívta a 112-őt. Mint kiderült, a sofőr a súlyos sérüléseket szenvedett férfit lehúzta az úttestről, de nem hívott segítséget. Papírok sem voltak nála és felmerült az ittasság gyanúja is, ezért a rendőrök vérvételre előállították. Információink szerint az autót a hatóság lefoglalta. A gyalogos nem viselt láthatósági mellényt és nem az útpadkán, hanem az úttesten közlekedett.

A helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben az 54-es főút érintett szakaszán. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Súlyosan megsérült az elgázolt férfi Kecel közelében

Súlyos baleset történt Kecel határában, az 54-es főúton. Egy személyautó elgázolt egy gyalogost, akit  koponyasérüléssel és nyílt lábszártöréssel szállítottak a mentők a kiskunhalasi kórházba. Az autó Kecel felől Császártölté...