Szép kis összeállítás, le is kapcsolta a rendőrség

Egy traktor egy bálázót vontatott maga után és ahhoz még egy pótkocsit is csatlakoztatott. A szabálytalanságot észlelő móricgáti körzeti megbízott azonnal intézkedett.

A móricgáti körzeti megbízott 2020. július 15-én délután egy furcsa járműszerelvényre lett figyelmes az 5402-es számú út Kiskunhalas és Kiskunmajsa közötti szakaszán. Egy traktor egy bálázót és egy pótkocsit vontatott maga után. Az első vontatmánnyal nem is volt probléma, viszont azon semmilyen vontatásra alkalmas horog, illetve csatlakozó nem volt kialakítva, így a pótkocsit már nem kapcsolhatta volna a munkagéphez.

A szabálytalanságot észlelő egyenruhás a járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabott ki, és intézkedtek a szabálytalanság megszüntetése érdekében.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Szép kis összeállítás, le is kapcsolta a rendőrség

Egy traktor egy bálázót vontatott maga után és ahhoz még egy pótkocsit is csatlakoztatott. A szabálytalanságot észlelő móricgáti körzeti megbízott azonnal intézkedett.A móricgáti körzeti megbízott 2020. július 15-én délután egy furc...