Tekós diákpolgármestere van Halasnak

Forgó Lili nagy feladatot vállalt magára.

Csütörtökön délután tartotta tisztújító gyűlését a Kiskunhalas Városi Diákönkormányzat. A találkozó legfontosabb pontja az új diákpolgármester megválasztása volt, a leköszönő Szabó-Kocsis Dorottya helyett. A diák-küldöttek végül meghozták döntésüket és a Tekós Forgó Lilit választották meg a szervezet új vezetőjének.

Az alábbiakban Lili meséli el tegnapi élményeit, és avat be minket leendő feladataiba:

“Két évig alpolgármester voltam idén pályáztam meg a polgármesteri széket, mert most gondoltam azt, hogy alkalmas lehetek erre a posztra. A választáson titkos szavazás volt, amit a diákok döntöttek el. Mind a 10 szavazó rám voksolt.

A Kiskunhalas Városi Diákönkormányzat tagjai az iskolák DÖK elnökei. Célunk, hogy a diákok több mindent elérjenek városunkban és ebben támogat minket az önkormányzat is. Rendszeres üléseink vannak, amiket nekem kell majd vezeti, napirendi pontokat összegyűjteni, hogy a következő ülésen miket kell megbeszélni. De feladatom lesz programok szervezése és lebonyolítása a diákokkal. Ilyenek például a városi Diáknap, a Diák-Mikulás, a városi farsang vagy a középiskolásoknak a Gólyabál After.”

teko.hu

További friss hírek