Temperamentumos trénert igazolt a Kiskunhalas!

Marinko Stetakovic - Fotó: szegedma.hu

A megyei I. osztályban szereplő Faddikorr – Kiskunhalasi FC-nél Kis Péter lemondását követően az edzőkeresésről szólt az őszi szezon vége, hiszen Tóth István csak az utolsó pár mérkőzésre ugrott be a kispadra.

Tegnap bejelentették a klub honlapján, hogy a Faddikorr-KFC január második hetében Marinko Stetakovic vezetésével vág neki a tavaszi felkészülésnek. Marinko Stetakovic a Hajduk Splitben nevelkedett, de neve nem ismeretlen Magyarországon sem, hiszen legutóbb a Csongrád megyei I. osztályú Tiszasziget edzőjeként dolgozott, de több mint 1 éves eltiltást kapott mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől (mely 2016. június 30-án járt le) miután az FK 1899 Szeged ellen hazai pályán elszenvedett vereség után a környéken álló szurkolóknak és a játékosoknak kellett lefognia a trénert, aki megpróbált rátámadni a játékvezetői hármasra.

A szakembernek nem a ez volt az egyetlen hasonlóan éles kirohanása a bírók ellen. 2014 szeptember 27-én a Mórahalommal szemben elbukott derbi után inzultálta a sporttársakat, amiért a fegyelmi bizottság első körben 2015. december 31-ig tiltotta el, később azonban ezt mérsékelték.-olvashattuk a szegedma.hu-n.

bacskiskunfoci.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Temperamentumos trénert igazolt a Kiskunhalas!

A megyei I. osztályban szereplő Faddikorr - Kiskunhalasi FC-nél Kis Péter lemondását követően az edzőkeresésről szólt az őszi szezon vége, hiszen Tóth István csak az utolsó pár mérkőzésre ugrott be a kispadra. Tegnap bejelentették a ...