Tetten érték a halasi tolvajt, tíz bűncselekményt követett el alig fél év alatt

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették a tetten ért helybélit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folyamatban lévő nyomozás adatai szerint a 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. április 27. és október 7. között tíz esetben követett el különféle módszerrel vagyon elleni bűncselekményeket.

Alig hat hónap alatt meglovasított három kerékpárt. A könnyelmű sértettek nem zárták le a biciklijeiket, sőt, az egyik esetben a károsult még a pénzzel, telefonnal, ruhákkal teli táskáját is a kétkerekű kosarában hagyta. Két esetben dohányboltokat dézsmált meg a gyanúsított, további három alkalommal pedig boltokból, áruházakból lopott el különféle termékeket szinte válogatás nélkül. A fiatal augusztus végén egy lakóépületet célzott meg: feltépte a konyhaablakra szerelt szúnyoghálót, bemászott az ingatlanba, azonban a tulajdonos tetten érte, így a férfi üres kézzel elmenekült. Október 7-én hajnalban egy újabb házzal próbálkozott. Befeszítette az egyik ablakot, ám a riasztóberendezés jelzésére a rendőrök a helyszínre mentek, így tetten érték a betörőt.

A jelenleg összesen tíz bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették, és kihallgatását követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Tetten érték a halasi tolvajt, tíz bűncselekményt követett el alig fél év alatt

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették a tetten ért helybélit. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folyamatban lévő nyomozás adatai szerint a 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. április 27. é...