Tíz pedagógus és egy osztály van karanténban Kiskunhalason

Mint arról elsőként beszámoltunk, karanténba került egy osztály és egy angol csoport vasárnap, miután egy bibós diák koronavírus-tesztje pozitív lett.

Vágó Ferencné, a Kiskőrösi Tankerületi Központ igazgatója a baon.hu érdeklődésére elmondta, hogy a kilencedikes diák osztálytársai, és annak az angol nyelvi csoportnak a tanulói érintettek, valamint az őket tanító 10 pedagógus. A tankerületi igazgató tájékoztatása szerint a koronavírusos diák nem szorul kórházi kezelése. A karanténban lévő diákok és pedagógusok számára szeptember 15-től szeptember 29-ig tantermen kívüli digitális munkarendben folyik az oktatás. Arról nincsen konkrét információ, hogy a 10 pedagóguson kívül hány gyermek érintett.

Közben zajlanak a tesztelések, az egyik hatósági karanténban lévő kilencedikes diák édesapja portálunknak elmondta, a fia ma volt a második teszten. Mivel még az első teszt eredményét sem kapták meg, így nem tudják, hogy az ő gyermekük elkapta-e a fertőzést. Az első teszteredményük talán hétfőre várható.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Tíz pedagógus és egy osztály van karanténban Kiskunhalason

Mint arról elsőként beszámoltunk, karanténba került egy osztály és egy angol csoport vasárnap, miután egy bibós diák koronavírus-tesztje pozitív lett. Vágó Ferencné, a Kiskőrösi Tankerületi Központ igazgatója a baon.hu érdeklődésé...