Több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják a halasi tolvajt

Diverse people crime shoot

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 9-én 8 óra 48 perckor őrizetbe vettek egy 24 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint elfogás előtti nap az egyik kiskunhalasi ház udvarára mászott be. Az ingatlan nyitott ajtaján bement és egy táskát lopott el, amiben készpénz, egy szemüveg és személyes okmányok voltak. A gyanúsított több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

A nyári melegben sokan nyitott ablak mellett alszanak, nappal nyitva tartják az ajtókat is. A betolakodó rovarok ellen a szúnyogháló megfelelő védelmet biztosít, de értékeik védelme szempontjából nem jelent megoldást. Javasoljuk, hogy nappalra, amikor nem tartózkodnak otthon, a legnagyobb meleg ellenére is zárják be az ablakokat, ajtókat. Igaz a mondás: “Alkalom szüli a tolvajt”, de az alkalmat ne Önök teremtsék meg.

police.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják a halasi tolvajt

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus...