Több mint ötven illegális határsértőt fogtak el a rendőrök – Képek

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek május 18-án 0 óra és 24 óra között öt esetben összesen 53 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó, Tompa, Kelebia, és Nagybaracska közigazgatási területén.

A magukat szír, iraki, afgán és palesztin állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be az ország területére. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az egyenruhások a fenti időszakban Kelebia külterületén öt migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek. (police.hu)

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Több mint ötven illegális határsértőt fogtak el a rendőrök – Képek

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek május 18-án 0 óra és 24 óra között öt esetben összesen 53 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó, Tompa, Kelebia, és Nagybaracska közigazgatási terül...