Több üzletet is feltörtek, a térfigyelő kamerák buktatták le a tolvajokat

A rendőrök elfogták a betörésekkel gyanúsítható párost.

Kiskunmajsán 2020 augusztusában két üzletbe törtek be ismeretlen személyek. Az első esetben az elkövetőket a riasztó zavarta meg, így nem tudtak elvinni semmit. A másik üzletből – miután oda is betörtek – készpénzt loptak el a tolvajok.

Ezzel nem volt vége a sorozatnak, mivel az első tanítási napon újabb betörés történt.  Ismét egy üzletet szemeltek ki a tolvajok, akik a betörést követően innen is készpénzt loptak el.

A kiskunmajsai rendőrök munkáját a szeptember 1-jén történt betörés közelében található közterületi kamerák felvételei segítették. Az adatgyűjtésnek köszönhetően pár óra alatt elfogták a bűncselekményekkel gyanúsítható férfiakat. Az egyik gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartoztatásának indítványozására. Társa szabadlábon védekezik.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Több üzletet is feltörtek, a térfigyelő kamerák buktatták le a tolvajokat

A rendőrök elfogták a betörésekkel gyanúsítható párost. Kiskunmajsán 2020 augusztusában két üzletbe törtek be ismeretlen személyek. Az első esetben az elkövetőket a riasztó zavarta meg, így nem tudtak elvinni semmit. A másik üzletből...