Továbbra is az előkelő középmezőnyben a kiskunhalasi ökölvívók

Közzétette a szövetség a 2018. évi egyesületi ranglistát. 98 klubot minősítettek, a halasiak 6110 ponttal a 41. helyen zárták az évet.

Az első helyen a Vasas Sport Club végzett 108354 ponttal, második helyen a DVSC Ökölvívó Klub Kft.  92878 ponttal, harmadik helyen pedig az Egri Városi Sportiskola végzett, 71120 ponttal. A legjobb megyei egyesület 7. helyen a Kecskeméti Sport Club 48348 ponttal.

Nyilvánvalóan ezekkel összehasonlítani egy kis vidéki, teljesen amatőr klubot nehéz, de amit ki lehetett hozni ebből a gárdából azt sikerült, ez többnyire meg is látszik az eredményeken. Röviden értékelve az évet: jó teljesítményt nyújtottak a csapat tagjai.

A klub élén vezetőváltás, év közbeni költözés-berendezkedés, lassú generációváltás. Mindez azért nem múlik el nyomtalanul, de továbbra is szépen helytálltak sportolóink, jól dolgoztak sportvezetőink, akik közül Lehóczki edző munkáját külön ki kell emelni.

Most állítják össze a klub vezetői az éves beszámolót, de az elmondható, hogy városunk továbbra is fent van a magyar ökölvívósport térképén, nem kell nagyítóval keresni a várost, ha elhangzik, hogy „kiskunhalasi bunyósok”. Kozma Betti, Hanner Olivér, Török Gergő – és az idény elején Magyar Csenge, aki nyártól szegedi középiskolás – járultak hozzá leginkább a sikerekhez. Sajnos Kertész Kovács Ádám sérülései miatt sokat kihagyott, így teljesítménye elmaradt a várakozástól. A kezdők közül Bartáh Dominik egyre szebb teljesítményt nyújtott, beépült a csapatba, várhatunk tőle szép eredményeket a későbbiekben.

Úgyhogy reméljük, még sokáig hangzik a szorító mellől: Hajrá Halas!

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”1500px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”102931″ /]

További friss hírek