Tragikus ütközés: Egy bácsalmási fiatal pár halt szörnyet Baja közelében

Katonai teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Baja közelében, a Bácsbokodi úton, egy bácsalmási fiatal pár a helyszínen meghalt.

Információink szerint az 5501-es úton Baja irányába tartó gépkocsit vezető sofőr nem megfelelően választotta meg a járműve sebességét, ezért egy enyhe jobbkanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy tehergépkocsinak. A Fiat a becsapódás után kigyulladt, a helyszínre érkező bajai hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Az autót vezető 20 éves csátaljai férfi , valamint utasa, egy 21 éves bácsalmási nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti munkatársai vizsgálják.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve