Tragikus ütközés: négyen haltak szörnyet a balesetben

Fotó: Balesetinfo Facebook csoport

Három személyautó ütközött össze az 51-es főúton a dunaegyházi bekötőútnál, egy kiskunhalasi férfi is érintett a balesetben.

Három személygépkocsi karambolozott az 51-es főúton, Apostag és Dunaegyháza között, a dunaegyházi lejárónál. Az ütközés következtében az egyik jármű az út melletti árokba csapódott és kigyulladt. A kocsiban utazó két személyt nem tudták kiszabadítani és bennégtek a kocsiban. A második járműben utazó három ember közül ketten ugyancsak a baleset helyszínén haltak bele sérüléseikbe, míg a harmadik utas, akit a dunaújvárosi és a solti hivatásos tűzoltók emeltek ki az autóból súlyos sérüléseket szenvedett. A karambolban érintett harmadik autó kiskunhalasi vezetője könnyebben sérült.

Úgy tudjuk, a Honda személygépkocsi – amelyet egy 56 éves hartai nő vezetett – eddig ismeretlen okból lehaladt a jobb oldali füves útpadkára, és elveszítette uralmát a jármű irányítása felett. Ezután a bal forgalmi sávban frontálisan ütközött egy szemből érkező – 23 éves császártöltési férfi által vezetett – Volkswagen Polo típusú személygépkocsival. Ezt követően a Polo összeütközött a mögötte haladó Volkswagen Passat személyautóval, amelyet egy kiskunhalasi férfi vezetett.

A baleset során a Honda 56 éves sofőrje és 36 éves férfi utasa, valamint a Polo 23 éves vezetője és a vele utazó 47 éves nő olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A Volkswagen Polo másik utasa, egy 22 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Passat 47 éves kiskunhalasi sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. A baleset körülményeit a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság vizsgálja.

További friss hírek