Tragikus ütközés Tompánál, egy ember meghalt

Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan csütörtökön reggel Tompa határában, az egyik jármű a tetejére borult. Egy ember meghalt, többen megsérültek a balesetben. Mindkét járműben tompaiak utaztak.

Úgy tudjuk, a Dacia személyautó Kiskunhalas felől tartott Tompára, amikor a település határában áttért a baloldalba és fékezés nélkül belecsapódott a szemből érkező Audiba, amely az ütközés erejétől a tetejére borult. A Dacia 60 év körüli sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg az Audiban utazó 53 éves férfit súlyos, a mellette ülő anyósát pedig könnyebb sérülésekkel szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba. Nem hivatalos információk szerint a sofőr feltehetően rosszul lett, emiatt térhetett át a szemközti sávba. A helyszínelés idejére az 53-as főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség, a forgalmat az 55-ös főútra terelték. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve