“Transformers” karavánt fogtak a rendőrök

“Transformerseket”, azaz két horrorkaravánt kapcsoltak le Kiskunfélegyházánál.

Azt tényleg nem gondoltuk volna, hogy egyszer transformerseket kapcsolunk le az M5-ös autópályán!

– írták a rendőrök azzal kapcsolatban, hogy megállítottak két horrorkaravánt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei szeptember 16-án az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi szakaszán két tehergépjárművel szemben intézkedtek egyszerre, mivel mindkét kamionnak szabálytalanul rögzítették a rakományát.

A járőrök a teherautókat a legközelebbi pihenőhelyre kivezették, és a járművezetőknek megtiltották a további közlekedést a szabálytalanságok megszüntetéséig. A teherszállítás szabályait megszegő sofőrökkel szemben 50.000 forintos helyszíni bírságot szabtak ki, amely a helyszínen kiszabható maximális összeg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a túlsúlyos vagy túlméretezett, illetve a szabálytalan rakományú tehergépjárművek kiemelt kockázatot jelentenek az országúton.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

'Transformers' karavánt fogtak a rendőrök

'Transformerseket', azaz két horrorkaravánt kapcsoltak le Kiskunfélegyházánál. Azt tényleg nem gondoltuk volna, hogy egyszer transformerseket kapcsolunk le az M5-ös autópályán! – írták a rendőrök azzal kapcsolatban, hogy megállítottak ...