Ügyvezetői változás a Sóstó Csárda élén

Fotó: Sóstó Csárda Facebook

– A mai naptól új ügyvezető veszi át az irányítást a Sóstó Csárdában, Gulyás Luca személyében. Ezzel egyidőben távozik a vezetésből Takács József „Pumi”, aki továbbra is a vendéglátásban, de más helyen folytatja pályafutását – közölte Facebook oldalán a patinás étterem vezetése.

Mint írják, Takács József a nyolcvanas évek végétől dolgozott a Sóstó Csárdában. Gulyás József „Pók” 2004-ben bekövetkezett tragikus halála óta ügyvezetőként, a szakmai irányítást és az azokkal járó feladatokat látta el, Herczeg Nóra ügyvezetővel és Gulyás Lucával, „Pók” lányával közösen. Számos szakmai siker elismeréseként, magas szintű munkájáért, 2013-ban Kiskunhalas Város „Év vállalkozója” díjban részesült. Tőle tanulta a vendéglátás minden csínyját-bínyját Luca, aki gyakorlatilag a Csárdában nőtt fel.

– Pumi szakértő és lelkiismeretes munkájának köszönhetően, mára a környék egyik legmeghatározóbb, legismertebb, az alföldi kultúrát és hagyományokat ápoló gasztronómiai és idegenforgalmi központjává válhatott a Sóstó Csárda. Az elmúlt években átvette a pirtói Lovas Fogadót és annak irányítását, így a jövőben ezen feladatokra koncentrál majd. A Csárda vezetőségének döntése szerint az ügyvezetői feladatokat a jövőben Gulyás Luca és Herczeg Nóra látja el. Pumi, köszönjük az eddigi munkádat, amellyel nagyon sokat tettél hozzá a Sóstó Csárda jó hírének öregbítéséért, ezzel beírva magad a nagy múltú étterem történetébe! Nagyon sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz –  zárul a közlemény.

További friss hírek