Új medikai rendszert vezet be a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház

Fotó: halasinfo.hu

Vasárnaptól új betegirányító rendszert vezet be a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház – közölte az intézmény a közösségi oldalán.

Huszka Norbert, a kórház informatikai csoportvezetője tájékoztatása szerint, az új medikai rendszer bevezetésének célja, hogy a legjobb ellátást biztosítsa az intézmény a betegek számára. A váltás a betegellátást nem veszélyezteti, de megnövekedhet az adminisztráció időtartama, ezért a betegek türelmét kéri a csoportvezető az elkövetkező pár napban.

Dr. Szepesvári Szabolcs, a kórház főigazgatója úgy tájékoztatott, a biztonságos betegellátás mellett a dolgozók adminisztratív idejének csökkentését is szolgálja az új rendszer bevezetése, akik így több időt tudnak fordítani a betegellátásra. Ezen túl célja az is, hogy a térség szakrendelőivel és háziorvosaival olyan együttműködést tudjanak kialakítani, mely közös informatikai platformon a betegutakat és az előjegyzést is hatékonyabbá teszik.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve