Újabb alagutat fedeztek fel a rendőrök a határ alatt – KÉPEK

Ismét a föld alatt próbálkoznak az illegális migránsok.

Mint arról korábban beszámoltunk, Csikéria térségében a rendőrök egy alagutat találtak az ideiglenes biztonsági határzár alatt.

A korábban felderített alagutak miatt a védelmi rendszer környezetét sokkal gyakrabban ellenőrzik a rendőrök. A terep mai átvizsgálása során  9 óra 50 perckor ismét egy nyílást találtak Csikéria külterületén, egy áteresz mellett.

A határvonal és az ideiglenes biztonsági határzár alatt egy szerb területről induló, beton elemekből összeállított áteresz húzódik, amelynek a magyar oldalon található kijáratát korábban úgy zárták le, hogy azon a területünkre átjutni ne lehessen.

Mivel a kijárat akadályrendszere leküzdhetetlen, előtte az egyik betongyűrű falát törték át, és néhány méteres alagutat ástak a felszínig. A friss alagutat már nem lesz módjuk a migránsoknak kipróbálni, mert a helyszíni szemle befejezése után be is temetik azt a rendőrök.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Újabb alagutat fedeztek fel a rendőrök a határ alatt – KÉPEK

Ismét a föld alatt próbálkoznak az illegális migránsok. Mint arról korábban beszámoltunk, Csikéria térségében a rendőrök egy alagutat találtak az ideiglenes biztonsági határzár alatt. A korábban felderített alagutak miatt a védelmi re...