Újabb koronavírusos beteg hunyt el a halasi kórházban

Újabb koronavírusos beteg hunyt el az éjjel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban – írja a hiros.hu. Egy héten belül ez a második haláleset. 

Nyolc beteget ápolnak jelenleg a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, a legidősebb fertőzött 104 éves, aki a körülményekhez képest jól van. Az éjszaka folyamán azonban ismét elhunyt egy beteg.

Az elmúlt egy hétben két pozitív betegnél történt haláleset. Mind a két esetben olyan betegről van szó, akinek sok alapbetegsége volt, tehát egy polimorbid állapotról beszélhetünk. Jelen pillanatban nyolc covid pozitív beteget ápolunk a járványkórházunkban, ez a szám sajnos napról-napra emelkedik – nyilatkozta a Kecskeméti TV-nek dr. Ördögh Csaba, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház orvosigazgatója.

A halasi kórházba Bács-Kiskun megyéből érkeznek a betegek. A covidosoknak fenntartott különálló, lezárt épületben összesen 50 férőhely van, továbbá minden eszköz rendelkezésre áll. Az orvosok felkészültek a második hullámra, ami már el is érte megyénket.

forrás: hiros.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Újabb koronavírusos beteg hunyt el a halasi kórházban

Újabb koronavírusos beteg hunyt el az éjjel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban - írja a hiros.hu. Egy héten belül ez a második haláleset.  Nyolc beteget ápolnak jelenleg a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, a legidősebb fertőzött 104 éve...