Utcán sétálók tartóztatták fel a kiskunhalasi bűnözőt

Tárgyalás kitűzése nélkül ítélt el a Kiskunhalasi Járásbíróság egy helyi férfit, akit rablással és több lopással vádolt a járási ügyészség.

A 28 éves vádlott 2020. február 17-én Kiskunhalason egyik utcáján támadott meg egy 66 éves nőt azért, hogy a táskáját megszerezze. A sértettet a hátán meglökte, a kezéből a táskát kitépte. Ezután elszaladt, a táskából a sértett pénztárcáját kivette, a táskát pedig eldobta. A sértett segítségkérésére a vádlottat járókelők tartóztatták fel és a rendőrség kiérkezéséig vissza is tudták tartani, így végül a sértett valamennyi értéke hiánytalanul előkerült.

Ezen kívül a vádlott 2019. december 9. és 2020. január 20. között négy alkalommal lopott el különböző dolgokat, köztük parfümöt és kerékpárokat.

A bíróság az előkészítő ülésen 4 év 10 hónap fegyházra és öt év közügyektől eltiltásra ítélte a kiskunhalasi férfit.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Utcán sétálók tartóztatták fel a kiskunhalasi bűnözőt

Tárgyalás kitűzése nélkül ítélt el a Kiskunhalasi Járásbíróság egy helyi férfit, akit rablással és több lopással vádolt a járási ügyészség. A 28 éves vádlott 2020. február 17-én Kiskunhalason egyik utcáján támadott meg egy 66...