Útlezárásokra kell számítani csütörtökön délután Kiskunhalason

Október 8-án, csütörtökön délután terv szerint 13-15 óra között forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni és részleges lezárásokra kell készülni a Május 1. tér és Semmelweis tér Szász Károly utca és Nagy Szeder István utca közötti szakaszán.

Forgalomirányítás mellett használható és megközelíthető lesz a Nagy Szeder István utca felől a Semmelweis téren levő parkoló, valamint a Fűrész utca felől a Spar és a Coop melletti parkolók.
Szász Károly utca felől a Semmelweis tér felé kizárólag a mentők, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a városrendészet és a Volán járművei, valamint a zárásban résztvevő kollégák hajthatnak be.
A zárás terveink alapján nem érinti a Volán menetrend szerint közlekedő járatait.

A Semmelweis téren a jelzett időpontban helyszínbejárást tartanak a Városháza illetékesei, a Volán járművekkel teszteli és kijelöli az ideiglenesen kialakításra kerülő buszmegállókat, szükséges figyelmeztető táblák, valamint a veszélyt jelző és figyelmeztető felfestések helyeit.

(Sajtóklözlemény)

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Útlezárásokra kell számítani csütörtökön délután Kiskunhalason

Október 8-án, csütörtökön délután terv szerint 13-15 óra között forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni és részleges lezárásokra kell készülni a Május 1. tér és Semmelweis tér Szász Károly utca és Nagy Szeder István utc...