Útmutató az utólag beépíthető ajtók beépítéséhez

Egy olyan felújításnak, ami otthonunkat érinti, senki sem szokott örülni. Annak ellenére, hogy az eredménye látványos és szemet gyönyörködtető is lehet, azért az ezzel járó kosz, munka és anyagi kiadás nem a szíve csücske senkinek sem. Amikor a beltéri ajtók cseréjéhez érkezünk, érdemes több lehetőségnek is utána nézni. Az utólag beépíthető ajtók egy olyan megoldást kínálak a lakás -, vagy háztulajdonosoknak, ami nem jár rombolással, ezáltal sok kosszal és törmelékkel sem. Ez azért, nem hangzik rosszul, ugye? Nem probléma, ha még nem hallottál erről a megoldásról, most a legjobb helyen jársz, ha pedig már ismerős ez a téma, akkor is olvass tovább, hiszen még több dolgot megtudhatsz majd róluk!

Mik az utólag beépíthető ajtók előnyei? A már fentebb is említett kevesebb károkozás mellett még azt is meg kell említeni, hogy az egyedi méretben legyártott ajtók megfizethető áron érhetőek el. A Szalafa szerint sok mindent kell figyelembe venni az ilyen ajtók beépítésénél. Az utólag is felhelyezhető tokok minden falnyíláshoz tökéletesen fognak illeszkedni, így, ha szabvány ajtó mérettől eltérő, például extra széles, vagy kimondottan magas beltéri ajtókkal rendelkezik egy adott szoba, vagy helyiség, ezek az ajtók a legjobb választások lesznek. Amennyiben felketettük az érdeklődésed, keresd bátran a fenti linken elérhető Szalafa oldalát, ahol minden egyéb fontos információnak is utána lehet nézni, úgy mint például az utólag beépíthető ajtók beépítési útmutatójának.

Egy felújítás során akkor javasolt ezek beépítése, amikor már néhány fontosabb mozzanat készen van az ingatlant érintően, például a padlóburkolás, vagy a csempézés. Nem kell megijedni, hogy a mindennapokban különleges „bánásmódot” igényelnének ezek az ajtók, hiszen, mivel a nyílászázók lakozott furnérozott felületűek, így tisztításukhoz mindössze egy fa bútorápoló, és egy puha ruhadarab szükséges csak. Fontos azonban letisztázni, hogy ezek az utólag beépíthető ajtók belső használtara lettek tervezve, így olyan helyre, ahol az időjárás viszontagságainak is ki vannak téve, nem javasolt ezt a típust választani. Azért is érdemes a Szalafa csapata mellett dönteni, mivel 3 év garanciát vállalnak az ajtóikra akkor, ha valóban rendeltetésszerűen használják azokat.

Az ajtók beszerelését akár saját kezűleg is meg lehet oldani, ehhez a gyártó mellékelni fog egy útmutatót, azonban meg is rendlehető a helyszíni szerelés. Célszerű akkor is felkeresni az oldalukat, ha hagyományos beltéri ajtót szeretnénk, hiszen a modern beltéri ajtótól kezdve az üvegajtón át, egészen a toló- és harmonika ajtóig mindent meg lehet találni a kínálatukban. Ha káosz és rombolás nélkül szeretnénk azonban megúszni a beltéri ajtóink cseréjét, a legjobb választások az utólag beépíthető ajtók lesznek.

További friss hírek