Ütős délutánnal folytatódik a TérZene koncertsorozat Kiskunhalason

Szombaton folytatódik az 5 héten át tartó, 5 mini élményt nyújtó előadássorozat, természetesen most is délután 5 órakor városunk főterén.  A TérZene programot 2019. október 1-jén, a Zene Világnapján indította útjára az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkársága a Nemzeti Komolyzenei Stratégia részeként, azzal a céllal, hogy Magyarország 5000 fő feletti települései rendszeres és ingyenes szabadtéri koncertekben részesülhessenek.

A kezdeményezés célja, hogy minél több helyszínen csendüljön fel a klasszikus zene, a köztereken, parkokban legyenek ezek az alkalmak találkozási pontok, értékes, szórakoztató, ingyenes programok az egész család számára, méghozzá rendszeresen. Kiskunhalason a koncertsorozatot a pécsi Philharmonic Brass Quintet fellépése kezdte az elmúlt héten.

Az előttünk álló szombaton újra egy pécsi együttes, a Percussion csapata érkezik Kiskunhalasra. A Percussion Project Pécs fő célkitűzése az ütőhangszeres muzsika széles körben történő prezentálása, megismertetése. Olyan közönségbarát örömzenével szolgálnak majd, mely 0-99 éves korig mindenkinek ajánlott. Koncertjeiken ritkán hallható hangszerkülönlegességek is megszólalnak, zenéjük a ragtimeon át a latin muzsikáig mindenféle műfajt felölel. Az együttes tagjai: Góth Tamás ütőhangszeres művész, művészeti vezető, Őri Eszter ütőhangszeres művész, Buzási Kristóf – ütőhangszerek, Göncz Máté – ütőhangszerek.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ütős délutánnal folytatódik a TérZene koncertsorozat Kiskunhalason

Szombaton folytatódik az 5 héten át tartó, 5 mini élményt nyújtó előadássorozat, természetesen most is délután 5 órakor városunk főterén.  A TérZene programot 2019. október 1-jén, a Zene Világnapján indította útjára az EMMI Kultú...