Vádat emelnek a Kiskunhalason elfogott embercsempész ellen

Illusztrációs kép: envato.com

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak az embercsempészéssel gyanúsítható 32 éves ukrán férfival szemben.

Március 9-én éjszaka a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai kértek rendőri segítséget, ugyanis egy gyanús – vámrendszámmal ellátott – autót vontak intézkedés alá Kiskunhalason.

A nyomozás adatai szerint a jármű 32 éves ukrán sofőrje segítséget nyújtott öt – magát szír állampolgárnak valló – utasának abban, hogy az illegális határátlépésüket követően őket Ausztriába szállítsa.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A nyomozók az iratokat a napokban adták át az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal.

Police.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Vádat emelnek a Kiskunhalason elfogott embercsempész ellen

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak az embercsempészéssel gyanúsítható 32 éves ukrán férfival szemben.Március 9-én éjszaka a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai kértek rendőri segítséget, ugyanis egy gyanús – v...