Vádat emelnek a rabló ellen

Illusztrációs kép: envato.com

A kiskunhalasi rendőrök vádemelést javasolnak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi ellen.

Mint arról már beszámoltunk, a kiskunhalasi rendőrök 2020. március 6-án kora délután őrizetbe vettek egy mélykúti lakost.

A gyanú szerint a férfi az elfogása előtti éjjel beugrott egy ingatlan udvarára, majd a lakóépület ajtaját berúgva bejutott az épületbe. A házból lopni akart, azonban összetalálkozott az ébren lévő 71 éves sértettel, akit a nyakánál fogva a földre döntött, a padlóhoz szorította, és pénzt követelt tőle. Áldozata nem tett eleget a követelésnek, így az elkövető végül üres kézzel volt kénytelen távozni.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a rablás kísérletével gyanúsítható 47 éves férfit, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

police.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Vádat emelnek a rabló ellen

A kiskunhalasi rendőrök vádemelést javasolnak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi ellen. Mint arról már beszámoltunk, a kiskunhalasi rendőrök 2020. március 6-án kora délután őrizetbe vettek egy mélykúti...