Vádemelési javaslat három bűnöző ellen

kép: police.hu

Kiskunhalason 2020 januárjától, Kiskunmajsán pedig 2020 márciusától történt több betörés és lopás is. A kiskunhalasi és kiskunmajsai rendőrök az elkövetők beazonosítása és elfogása érdekében egy-egy nyomozócsoportot állítottak fel.

Az adatgyűjtések során három helyi férfi került a rendőrök látókörébe. Egy 24 éves helyi lakos a gyanú szerint januártól, egy 37 éves férfi május közepétől Kiskunhalason, míg egy 22 éves helyi férfi márciustól Kiskunmajsán követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

2020. június 3-án három helyszínen tartottak akciót a kiskunhalasi és kiskunmajsai rendőrök.

A három férfit elfogták és kihallgatásukat követően őrizetbe vették.  A házkutatások során több – vélhetően lopásból származó – tárgyat találtak és foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelés javaslatával küldték meg a helyi ügyészségre.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Vádemelési javaslat három bűnöző ellen

Kiskunhalason 2020 januárjától, Kiskunmajsán pedig 2020 márciusától történt több betörés és lopás is. A kiskunhalasi és kiskunmajsai rendőrök az elkövetők beazonosítása és elfogása érdekében egy-egy nyomozócsoportot állítottak f...