Várják a javaslatokat a Kiskunhalas Város Közneveléséért díjazottjára

Kép: kiskunhalas.hu

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló önkormányzati rendelete alapján idén is várják a Kiskunhalas Város Közneveléséért” díjra a jelöléseket.

Elismerésben részesülhetnek azok, akik tevékenységükkel hozzájárultak Kiskunhalas Város köznevelése színvonalának emeléséhez, akik a gyermekek nevelése, oktatása területén kiemelkedő munkát végeznek és munkájukkal, emberi magatartásukkal kivívták környezetük megbecsülését.

Az elismerés odaítélésére javaslatot tehet a szakterületen működő intézmény, intézmény fenntartó, alapítvány, egyesület, érdekképviseleti szervek helyi szervei, kamarák helyi szervezetei olyan módon, hogy annak hivatalos képviselője nyújthat be felterjesztést.

A javaslatokat március 1-jéig lehet benyújtani Kiskunhalas Város polgármesterének.

Díjat évente legfeljebb 3 személy kaphat. A díj átadásának időpontja minden évben a Pedagógus Nap alkalmából rendezett ünnepség.

A díjazott az adományozást igazoló oklevelet, és a mindenkori közalkalmazotti pótlékalap ötszörösének megfelelő összegű pénzjutalmat kap.

A javaslatokat a Köznevelési, Kulturális, Sport- és Humánpolitikai Bizottság véleményezi.

A javaslatok benyújtásához kérjük a mellékelt űrlap használatát!

Felhívás – Kiskunhalas Város Közneveléséért díj.doc

forrás: kiskunhalas.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Várják a javaslatokat a Kiskunhalas Város Közneveléséért díjazottjára

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló önkormányzati rendelete alapján idén is várják a Kiskunhalas Város Közneveléséért” díjra a jelöléseket. Elis...