Várni kell a rádióra

Az Ozon FM helyett a Kunság Rádió indult el térségünkben a 97.0 MHz-en. A Halasinfo megtudta mi áll a háttérben. A részletek:

Mint arról korábban már beszámoltunk a tavasz folyamán új – helyi híreket is szolgáltató – kereskedelmi rádió indul el térségünkben. Az Ozon FM Kiskőrösről a 97.0 MHz-en lesz majd fogható. A frekvencián egy hónapja azonban a Kunság Rádió szólalt meg. A sugárzott szignálokban van némi hasonlóság az Ozonnal, de a két műsor teljes mértékben eltér.

A Halasinfo megtudta, hogy ez csak átmeneti állapot. Az Ozone FM-től származó tájékoztatás szerint Kiskőrösön is az Ozone FM szól, csak ideiglenesen “Ozone FM Kunság” néven, ameddig nem bírálják el a névváltoztatási kérelmet az NMHH-nál. (Eredetileg Kunság Rádió néven pályázott az üzemeltető cég). A kereskedelmi rádió szerint tartósan hálózatos műsor lesz Kiskőrösön is, 20 órában a központi, 4 órában a helyi műsorral.

Ahogy azt korábban már megírtuk a főként a fiatalokat megcélzó rádió jelenleg Győrött, Mosonmagyaróváron, a Balatonnál, Szekszárdon, Dunaföldváron, Baján, Pakson, Miskolcon szól. Központi programjuk mellett, rendszeresen közölnek helyi információkat is. Műsorvezetőik között ott van Czár László, a halasi Party FM rádió egykori munkatársa is.

Köszönjük: a radiosite.hu segítségét. Kép: fmdx.hu

További friss hírek