Vaslapáttal ütötte, fojtogatni kezdte, majd pumpával bántalmazta áldozatát egy férfi Kiskunmajsán

Egy férfi vaslapáttal kezdte ütlegelni az áldozatát, aki hiába menekült be a házba, az elkövető oda is utána ment, és egy pumpával kezdte bántalmazni.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrse nyomozást rendelt el rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kiskunmajsai albérletének udvarában az ott lakó 54 éves férfi zajt hallott szeptember 30-án 23.30-kor. Amikor kiment az udvarra, egy ismeretlen elkövető vaslapáttal ütlegelni kezdte, majd fojtogatta és pénzt követelt tőle. A férfi kiszabadult az elkövető szorításából, és bemenekült a házba, de hiába. A támadó betörte a bejárati ajtó ablakát, utánament, és egy autópumpával bántalmazta tovább. Továbbra is pénzt követelve kutatott a házban – majd anélkül, hogy bármit is elvitt volna, elmenekült a helyszínről.

A rendőrök öt órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves kiskunmajsai férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A férfit a kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ (police.hu)

További friss hírek