Végre nyitnak a strandok! – Halason és Kunfehértón is várják a vendégeket

Hétfőn nyit a Halasthermál Gyógyfürdő és a Kunfehértói Tófürdő is. talán a jó idő is megjön addigra.

A Halasthermál Gyógyfürdő 2020. 06. 22-től teljes nyitvatartással ismét várja a vendégeket. A fürdő újranyitása fokozatosan történik: hétfőtől a fedett csarnokban minden medence, a szauna és a gőzkabin, továbbá szabadtéren a termál és a pancsoló medence is üzemel. A nyitás napjától elérhetőek a gyógykezelések is. A szabadtéri 50 méteres úszómedence a tervek szerint 2020. 06. 27-től lesz használható.

Akik a szabadban szeretnének úszni, azokat hétfőtől várják a Kunfehértói Tófürdőben, ahol ismét sok fejlesztést történt a nyitás előtti időszakban. 10 új fedett pihenőhelyet létesítettek a part mentén és hamarosan újabb öltözőket is telepítenek.

A kisgyermekes családok körében igen népszerű, napernyőkkel ellátott plázs immár a duplájára nőtt, a középső sétánytól egészen a csúszdáig tart. Várhatóan a jövő hét folyamán már birtokba is lehet venni a felújítás alatt álló napozó mólót is, amely dekoratív, időjárásálló, modern burkolatot kap. A vendéglátó egységek már teljes üzemben működnek. Minden bejáratnál kézfertőtlenítőket helyeztünk el a Faddikor Kft. jóvoltából – tudatta Huszár Zoltán polgármester.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve