Visszatér a halasi főtérre a Bohém Ragtime Jazz Band

Újra a halasi főtéren zenél az 1985-ben, Kecskeméten alakult Bohém Ragtime Jazz Band a TérZene sorozat keretében pénteken délután 2 órakor.

A szabadtéri, ingyenes minikoncert a tízes-húszas-harmincas évek Amerikáját idézi majd, a zenén kívül mókával, bohémsággal. Az előkerülő régi magyar számok pedig a boldog békeidők Budapestjének hangulatát hozzák majd vissza. A péntek délutáni kultúrmorzsa ideális kikapcsolódás lehet minden korosztálynak.

A Bohémek a világ szinte összes nagy tradicionális jazzfesztiválján megfordultak már. 2003-ban “Az év jazzegyüttese”-ként eMeRTon-díjat, 2010-ben “Magyar zeneművészet” kategóriában Bács-Kiskun megyei Prima-díjat kaptak. A Bohém Ragtime Jazz Band idén 35 éves, és 100-120 éves zenéket játszik, világszerte, Európa és Észak-Amerika nagy fesztiváljain is. A közönségük nagyobb részét ugyan azok teszik ki, akik régmúlt fiatalságukra emlékeznek, de mai fiatalokat is vonz a zenéjük, főleg annak swinges vonulata.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Visszatér a halasi főtérre a Bohém Ragtime Jazz Band

Újra a halasi főtéren zenél az 1985-ben, Kecskeméten alakult Bohém Ragtime Jazz Band a TérZene sorozat keretében pénteken délután 2 órakor. A szabadtéri, ingyenes minikoncert a tízes-húszas-harmincas évek Amerikáját idézi majd, a zenén ...